KITA DAH TAK LAMA NI GUYS ... Tahun ni, bulan MAC kita dah start berpuasa..
Bulan
APRIL dah HARI RAYA AIDILFITRI ...
JOM !!
 Mulakan cari "side-income" sempena hari raya dari SEKARANG !!
Inilah masa & peluang terbaik untuk anda buktikan kejayaan buat keluarga tercinta ketika pulang berhari raya !!

ANDA ADA CIRI-CIRI PERMASALAH DIBAWAH?
 "ZERO" ATAU "NEWBIE" DALAM TRADING ?
 TAK PERNAH PROFIT / TAK KONSISTEN ?
✅ TAK TAHU NAK ANALISA & BACA PERGERAKAN MARKET ?
 TAK TAHU TEKNIK APA NAK GUNA ?
✅ HARAPKAN SIGNAL, TAPI LOSS JUGAK ?
 PAKAI INDICATOR PENUH SCREEN, TAPI TAKDA HASIL ?
 TAKDA MENTOR UNTUK SUPPORT & GUIDE ANDA ?

JANGAN RISAU!!! SAYA BUKAN SIFU, TAPI SAYA BOLEH BANTU !

KELEBIHAN BERKECIMPUNG DALAM DUNIA TRADING :

1) Hanya perlu sebuah PC / Handphone dan capaian internet ! 
2) Part Time / Full Time !
3) Duduk diam dalam rumah sendiri ! Tak perlu jumpa orang ! PENJIMATAN KOS !
4) Bila-bila masa, sambil main game / kemas rumah / honeymoon dengan pasangan !
5) Tidur sambil jana income !

Salam perkenalan dari saya, Shah, owner & founder MAKMAL PIPS.

TAHNIAH kerana anda bijak memilih untuk berguru / menuntut ilmu terlebih dahulu sebelum menjejakkan kaki anda masuk ke dalam dunia trading ! 

Memandangkan anda dah sampai ke page ini, saya ada sedikit andaian mengenai anda ...


Mesti anda sedang cari peluang untuk jana pendapatan SAMPINGAN atau SEPENUH MASA ...

Mesti anda seorang yang baru mula ingin menimba ilmu mengenai FOREX TRADING ...

Ataupun anda mungkin sedang mencuba dan mencuba tapi masih BELUM lagi BERJAYA ...


Kalau tekaan saya betul, saya ada jalan penyelesaiannya !

Pertama Sekali, Siapakah Saya?

Kalau kita belum sempat berkenalan, nama saya Shah dan saya dah berkecimpung dalam dunia FOREX sejak tahun 2018. Ya, lebih kurang 4 tahun pengalaman saya !

Secara ringkas, saya merupakan seorang silent trader sejak 2018 lagi. Saya mula mencari ilmu asas forex dari seorang cikgu silent trader jugak (namanya dirahsiakan !). Pada waktu itu yuran Personal Coaching (PC) sebanyak RM2000 telah saya laburkan. Alhamdulillah, saya hanya perlukan seorang cikgu sahaja untuk saya belajar & hadam segala ilmu yang beliau sampaikan berkenaan forex trading. Pada tahun 2020, ketika negara kita dikenakan "Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) yang pertama, saya mula berjinak-jinak dan mula mengajar kepada kumpulan kecil trader newbie yang baru nak mempelajari bidang forex trading. Kenapa saya memilih untuk mengajar ? Kerana saya tengok kat luar sana, masih ramai yang tidak tahu bahawa trading ni sebenarnya mudah dan boleh dilakukan sendiri sahaja. Ramai juga yang saya perhatikan masih membuang masa dengan masuk kelas-kelas percuma yang rata-rata tidak lengkap silibus pengajarannya. Paling menyedihkan ialah apabila saya lihat masih ramai terpedaya dengan group signal ataupun IB yang menjanjikan golongan newbie trader ni "bulan dan bintang", tapi hasilnya hanya "indah khabar dari rupa !". Sebab itulah saya mula mengajar dan terus mengajar sehingga ke hari ni sebab saya nak  orang ramai tahu bahawa trade ini seharusnya dilakukan oleh diri kita sendiri. Trade sendiri, makan sendiri. Tak susah pun. TAPI, mestilah berlandaskan ilmu yang betul dan lengkap.

“Trade dengan ILMU. Tiada "short-cut” dalam bidang ini !

Itu menjadi pegangan saya sepanjang berkecimpung dalam dunia trade dan sebagai seorang pengajar. Semua orang boleh trade forex. Tapi apa yg membezakan ialah adakah kita trade dgn ilmu yang betul? Dan adakah ilmu trade kita itu dapat bantu kita utk kekal konsisten sepanjang masa? Ada yg trade untung USD100 hari ini. Hari esok untung lagi USD100. Masuk hari ke 3, hangus separuh. Lebih malang lagi ada yg MC (Margin Call) terus pada hari ke 4. Penat trade seminggu tapi tiada untung malah rugi lagi.

Berbaloi saya labur sebanyak RM2000 untuk berguru mencari ilmu trade sebelum ini, & hasilnya saya telah berjaya menguasai skill teknik "ENGULFING" dalam trading forex ini dan mencapai kebebasan kewangan. Saya tak pernah sesal untuk mengambil langkah berani tersebut. Alangkah menyesalnya kalau dulu saya tidak ambil peluang untuk berguru...

Saya tahu ramai di luar sana ingin kan ilmu forex seperti yang saya dapat belajar dulu.
Dan saya tahu tak semua di luar sana mampu untuk sediakan modal sebanyak RM2000 untuk ilmu tersebut.
Lebih2 lagi sekarang, yuran untuk belajar asas forex sahaja dah melambung tinggi mencecah ribuan ringgit. Memang jauh dari mampu untuk kebanyakan orang. Namun ! Kita kena ambil satu tindakkan yang BIJAK & BERANI. Ilmu ni saya boleh cakap, bila kita berilmu, ilmu takkan mengkhianati kita..

Atas sebab itu, saya nak bantu seramai yang boleh..bagi mereka yang:

1) Nak belajar asas forex
2) Nak belajar teknik analisa
3) Nak berjaya dalam trade forex
4) Nak bantu orang lain bila dah berjaya

Kalau anda ada ciri2 diatas, anda berada di tempat yang betul untuk belajar bersama saya di "MAKMAL PIPS" !


Jom join WEBINAR ENGULFING by MAKMAL PIPS !

Tujuan WEBINAR ini ditubuhkan untuk membantu 10 orang terawal yang bijak membuat keputusan mencari ilmu dan bermula mengenali forex dan seterusnya berjaya dalam forex !




FEEDBACK SALAH SEORANG STUDENT
YANG DAH JOIN WEBINAR SAYA
⬇️



Saya nk anda ceburi bidang FOREX dengan kos yang minima. Dulu saya labur RM2000 utk belajar. Tapi saya tak nak anda bersusah payah untuk modal sebesar itu. Cukup saya kenakan bayaran sehabis murah untuk anda sertai webinar  "MAKMAL PIPS" dan menjadi trader yang BERILMU dan BERJAYA !


Pendaftaran student baru sempena "PROJEK RAYA" dibuka sekarang!!

Hanya untuk  10 orang terawal  sahaja !!

Yuran penyertaan hanya RM2000 RM1000 RM800   RM499  sahaja!!!

Ya... Hanya RM499 sahaja. Untuk 1 orang terawal  sahaja.

Ya..hanya RM499  sahaja untuk selangkah menjadi trader forex yang BERILMU dan BERJAYA !


Apa yg anda akan dapat dengan menyertai WEBINAR MAKMAL PIPS:

1) LIVE group coaching (10 orang sahaja)
2) LIVE tutorial Pengenalan Forex
3) LIVE tutorial Download/Install MT4/Setting MT4 (trading platform) - Khas buat mereka yang baru nak kenal forex
4) LIVE tutorial TradingView - Tool untuk buat analisa market yang FLEXIBLE & EFFECTIVE ! 
4) LIVE tutorial Teknik Engulfing (Teknik simple TAPI PROFITABLE !)
5) LIVE tutorial SOP & STEPS yang betul (untuk SCALPING, INTRADAY, SWING)
6) LIFETIME Support dari saya sendiri melalui group Telegram
7) FREE "Refreshment Class" ataupun lebih mesra dengan panggilan "KELAS PEMULIHAN AKHLAK" 

Pendek kata, mereka yang baru nak kenal forex pun boleh sertai MAKMAL PIPS. Anda akan dapat ilmu asas forex berserta teknik analisa market yang paling simple & mudah untuk anda menjadi seorang trader yang PROFITABLE !

JANGAN FIKIR LAMA-LAMA, REBUTLAH TEMPAT UNTUK 10 SLOT SAHAJA UNTUK MENYERTAI WEBINAR MAKMAL PIPS BERNILAI RM499 SAHAJA